torstai 5. lokakuuta 2017

C O S...

Suomennettuna Finnish Whippet Clubs Charity Open Show 23.9.17



Kauan odotettu tapahtuma oli käsillä vihdoin. Viime vuonna olin myös Whippet tapahtumassa ja tunnelma, puhumattakaan tuloksista ja palkinnoista oli mahtava.
Mutta eihän sitä ollut kuitenkaan mitään odotuksia ko. tapahtumaan lähtiessä, siellä kun oli esiitymässä Suomen parhaita whippettejä ja tuomarit olivat Englannista saakka, John ja Kathryn Jones, Kennel Jothryn, eikä voinut tietää heidän mieltymyksistän.

Rakas tyttäreni Emma lähti mukaan, eli vietimme ns. äiti tytär viikonlopun samalla.
Yösija oli Kotkassa Railin luona, aivan kuten viimeiksikin. Emme kuitenkaan olleet hänelle häiriöksi, olimmehan poissa koko lauantai päivän, vain nukuimme hänen luonaan.

Tapahtumapaikkana oli Showhau centre Vantaa, eli shoppailu samassa jos vain siltä tuntui. Samassa kiinteistössä oli myös Tokmanni, Hobby Hall, Adidas, jne.

Mutta itse tapahtumaan. Oltiin ajoissa paikanpäällä, niinkuin tapana on että saatiin hyvä paikka häkille narttukehän laidalla ja hyvä paikka saatiin, tuolilla istuen otettiin kaikki kuvat melkein kaikista nartuista.
Tuttuja oli paikalla mukavasti, Ellan sisko Nennaja omistajansa Anu, samasta kennelistä Elvis, Minan kasvattajan kasvatteja, Minan isä Snacky kera omistaja jne.
Uusia tuttavuuksiakin saatiin.

Ellan luokassa olikin vain neljä nuorta ja ajattelin että varma sijoitus, ja sijoitus oli NO.1 ja KP eli jatkoon PN kehään ja BIS nuoren valintaan. Olin lievästi sanottuna aivän äimistynyt jos tuossa vaiheessa koska luokassa oli kaksi erittäin kaunista narttua Softouch kennelistä. Niin ja Ella myös valittiin paras pää ja ilme, ja parhaat liikkeet kisaan.

NUO1 KP


Minan vuoro koitti, luokka oli suht iso, 9 narttua. Ajattelin että meidät kätellään kohteliaasti pois ensimmäisten joukossa, mutta ei. Kun seurasin tuomaria hänen kätellessään 5 narttua kilpailusta pois, olin ihan H;oona, et me sijoittutiin. No olin sit vielä enemmän H;oona tai itse asiassa taisin seisoa monttu auki kun Mina laitettiin ensimmäiseksi kera KP;n, jatkoon PN kehään ja BIS avoimen valintaan. Ja  Mina vielä valittiin parhaat liikkeet kisaan.

AVO1 KP


Eli nyt minulla oli kaksi narttua paras narttu kehässä,, mutta onneksi apukäsiä oli saatavilla. Emma ensin kieltäytyi esittämästä vedoten osaamattomuuteen, mutta tiukan paikan tullen esitti Minan PN kehässä ja kasvattajaluokassa mikä oli KP3 , itse kerkesin esittää sen Snackyn jälkeläisluokassa KP1 ja BIS- jälkeläisluokka.

Meinasi mennä hummeti sekaisin moisesta menestyksestä, ja vielä kun sain muutamalta kokeneelta kasvattajalta kehuja ja tsempityksiä oli päivä todellakin mitä mahtavin.

Mutta eihän se vielä ollut ohi.
Ella valittiin BIS-nuoreksi, Mina oli VSP-avoin ja vielä koristeena kakun päällä Ella oli PN3.

Ella BIS-nuori


Mina VSP-avoin


Ella PN3

Yllä olevat kuvat Jin Kaakinen, Ansun kuvat.




Päivä mitä mahtavin, ja lievästi sanottuna kaikki meni yli odotusten.En koskaan villeimmissä kuvitelmissakaan osannut odottaa moista menestystä. Olen todella ylpeä molemmista tytöistä jotka jaksoivat esiintyä reippaasti koko tuon pitkän päivän. Onneksi osaavat rentuotua omassa häkissä.

Palkintosaalis

Ellan voittama patsas 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti